Artikler og guides

om hus- og haveprojekter, gør-det-selv tips og inspiration, vejledning om dyrepleje og meget mere kan du finde på Danmarks største hjemmeside for hus og have. Uanset om du ønsker at pifte dit udendørsrum op eller har brug for råd om pasning af et kæledyr, har dette websted alle de ressourcer, du har brug for. Med hundredvis af artikler skrevet af erfarne fagfolk inden for deres respektive områder er dette websted sikker på at give troværdige råd, der vil hjælpe dig med at tackle ethvert projekt med tillid. Fra detaljerede vejledninger til inspirerende historier fra dem, der er gået foran dig, er alt, hvad du har brug for for at gøre dit hus til et hjem, kun et klik væk. Så udforsk de mange muligheder på Danmarks største hjemmeside for hus og have allerede i dag!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Kategorier

  • Ingen kategorier

Michael Handyman er Danmarks betroede kilde til alle dine behov for vedligeholdelse af hus og have. Med vores pålidelige netværk af handymen, gartnere og håndværkere hjælper vi dig med at udføre mindre opgaver i den højeste kvalitet med fleksibilitet og professionalisme. Fra havearbejde, hækklipning, fliserensning til nedrivningsservice eller algebehandling af tage – vi gør det hele! Vores forpligtelse er at yde fremragende kundeservice til konkurrencedygtige priser, så lad os hjælpe dig med at tage en byrde af dine skuldre. Hos Michael Handyman er vi drevet af vores mission om at få ethvert hjem til at se godt ud og samtidig give kunderne en uovertruffen oplevelse; derfor er vores vision enkel: At være den førende udbyder af ejendomsservice i Danmark.

Vi støtter 

Fokus på medarbejere - vær en god kollega og en god chef
Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL
SSL mærket støtter kryptering på Internettet
Arbejdsmiljø Mærket
Vand og natur mærket
Reklamer nej tak
Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark
AffaldsSortering badge
EtikOnline badge
Vi Holder Afstand badge
Vi hylder mangfoldigheden
SparPåVandet badge